Vid köp av startpaket eller Intensivkurs

När du köper lektionspaket av oss finns det ofta tusenlappar att spara, men vi vill att du tänker på följande punkter.

 

1) Giltighetstid och återbetalning av paket

 

Förbetalda paket kan du nyttja i upp till 1 år från köpdatumet, därefter förfaller det.

Om du avbryter din utbildning av någon anledning och paketet inte är äldre än 1 år har du rätt till en återbetalning från vår sida. Då räknar vi av kostnad på genomförda delar från ditt lektionspaket enligt våra ordinarie priser. (här ser du dem⇒)

 

exempel på återbetalning:

Du köper vårt startpaket för 5200 kr (ingår 7 lekt och datafrågor)

Du kör 3 lektioner och därefter flyttar du från stan

ord pris är 800 kr / lektion och datafrågorna kostar 600 kr

Du har då nyttjat 800kr x 3 + 500 kr = 3000kr av dina 5200 kr.

 

 

2) Avboka körlektioner

Vid köp av startpaketet bokar och avbokar du dina lektioner själv från elevcentralen. Vid intensivkurs har du fått ett schema med dina lektioner via mail samt att du ser dem på elevcentralen.

En lektion kan avbokas ända fram till klockan 18.00 dagen före lektion via elevcentralen. Därefter debiteras du lektionen även om den inte genomförs. När tekniken fungerar som den skall så får du en påminnelse via SMS kl 12.00 dagen innan så att du har 6 timmar på dig att genomföra avbokningen.

Vid sjukdom, inställda bussar eller liknande kan du maila oss via office@tops.nu eller meddelande via facebook ända fram till lektionsstart så plockar vi givetvis bort lektionen åt dig.

 

Om vi av ngn anledning inte kan genomföra lektionen med dig (fel på bil eller sjukdom) försöker vi kontakta dig så snart vi kan via telefonsamtal eller sms. Tar du dig till skolan utan att vi kontaktat dig så ersätter vi dig på ngt vis med extra tid eller rabatter.

 

3) Intensivkursen

En intensivkurs kan ge ett varierande resultat för eleven. Antalet lektioner som ingår (14st) har vi utgått ifrån då det är ungefär där många av våra elever hamnar när dom tar sitt körkort. Du måste dock ha förkunskaper av bilkörning för att lyckas.

Saknar du förkunskaper kan du se intensivkursen som en kickstart i din körkortsjakt och slutföra utbildningen med en mycket god grund att stå på när du övar privat eller fortsätter hos oss efter kursen.